ALBA PASCUAL SALES, NUMERO TRETZE A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Hola veïnes i veïns d’AlberIMG_20150402_153949ic. Sóc Alba Mº Pascual Sales, filla d’Adelaida Sales i Montagudo i de Miguel Pascual Montagudo, a ma mare la coneixen per Laida la dels trajes de fallera i a mon pare per Miguel el dels telèfons, ja que estigué d’encarregat de la telefònica d’Alberic fins que es jubilà. Sóc la menuda de tres germanes, a les meues germanes s’anomenen Laida, és la major i Sonia la mitjana.

Estic casada amb Francesc Xavier Martínez Sànchez-gil, estem junts 23 anys i d’aquesta relació tenim com a fruit dues peladelles, Àngels i Roser de 10 i 5 anys, sóc mare treballadora, treballe al Mercadona d’Alberic des de fa 9 anys, intentant donar-los l’educació perquè siguen persones justes i honestes I dia a dia intente compaginar la feina de mare, companya i treballadora.

Em presente en la llista de Compromís Alberic, per a ajudar a fer que es produïsca el canvi necessari, per la justícia i contra la corrupció.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *