JOSEP ENRIC ROS ABELLAN, NUMERO DOTZE A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Hola, sócjosep peu 3 Josep Ros Abellan, vaig nàixer a L’Alcúdia fa 50 anys i des de 7 anys visc a Alberic, concretament a la Urbanització Sant Cristòfol. Em dedique a la pintura, tinc estudis de Belles Arts i d’Història de l’Art. Una de les meues preocupacions és la conservació del patrimoni històric i artístic valencià que ha sigut maltractat durant anys, també em preocupen les nostres tradicions, molt manipulades en els darrers anys en benefici d’interessos aliens a la nostra cultura. Em presente a la llista de Compromís per Alberic per ser una força arrelada a la terra i que posa en valor les nostres autèntiques senyes d’identitat, una força que mira a la gent a la cara i amb un somriure i busca rescatar persones i no bancs.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *