MIQUEL BELTRAN MURILLO, NUMERO CATORZE A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Benvolgudes i benvoMIQUEL 2 PEUlguts veïnes i veïns d’Alberic, el meu nom és Miguel Beltran Murillo i vaig nàixer a Carlet el març de 1962. Sóc el major de dos germans procedents d’una família humil i senzilla, mon pare criava bestiar i treballava a l’horta i ma mare, mestressa de casa. Al llarg de la meua vida he treballat de fuster i com a encofrador, així com també a l’horta. Actualment, degut a diversos problemes de salut, sóc pensionista.

Junt amb la meua dona he format una família de la que han resultat dos fills, una de 27 i un de 21 anys, tots ells la meua primera i més recelosa ocupació diària. Des de fa ja 9 anys vivim a la Urbanització Sant Cristóbal, on hem trobat el nostre lloc i ens hem sentit ben acollits i volguts tant per la gent del nostre entorn com per la gent d’aquest gran poble que és Alberic.

Des de sempre m’han indignat moltíssim les injustícies i les nefastes decisions preses per molts dels nostres dirigents polítics, tal vegada pensament crític transmès pel meu pare i com no, la meua pròpia experiència vital. He decidit donar el pas a la política activa per tal d’aconseguir un Ajuntament, el d’Alberic, proper als veïns, transparent i allunyat de qualsevol corruptela. Sóc dels que pensen que la política l’hem de fer les persones i s’ha de centrar en les persones; els veïns i veïnes d’Alberic hem de dir prou a les polítiques basades en interessos econòmics i privats, hem d’exigir que es garanteixquen tots els nostres drets.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *