VICTOR MARCO RIBES, NUMERO SETZE A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Hola! Una salutació a tots, em digueren que havia d’escriure una biografia per conéixer alguna cosa de JOSE VICTOR 1 PEUmi, i després de pegar-li voltes, açò és el que ha eixit.

Nascut a València capital el 8 de maig de 1976, fill de pares humils, Jose Marco Torres i Rosario Ribes Martinez, els que només m’han inculcat guanyar-me el pa en dignitat i sempre anar-hi en la cara ben alta, m’ha criat fins al dia d’hui a Alberic, vaig cursar els meus estudis a l’escola del Convent de la qual guarde un gran record de tots i cada un dels meus professors encara que, en moltes ocasions els feia tornar un poc bojos, supose que ells també se’n recordaran de mi, i he d’admetre que un poquet cada un formaren qui sóc avui en dia.

En respecte a la meua vida laboral mai m’ha tirat endarrere cap faena, he treballat en el camp, en fàbriques, de conductor de camió, inclús vaig estar unes temporades treballant en França, de les quals guarde un gran record, actual-ment treballe a Carcaixent com a tatuador, i espere aportar tot el que estiga en la meua mà, com he fet fins al dia d’hui

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *