TOMÀS GONZÁLEZ CUBERO, NUMERO DÈSSET A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Hola, sóc TomáTOMÁS PEU 1s, nascut a Xirivella fa 31 anys i visc en Alberic des de fa cinc anys. Tot i haver nascut a l’Horta em trobe molt a gust en la Ribera i concretament en aquest poble. Sóc funcionari públic des de fa uns anys en el cos de mestres. Actualment faig classes d’educació física i primària en una xicoteta escola, on també ocupe el càrrec de secretari. Sóc diplomat en educació física, habilitat per primària i he cursat un màster en llengua i literatura. M’agraden molt els llibres, la natura i l’esport.

M’atreu molt l’estil de fer política de compromís; obert i participatiu i què focalitza els seus esforços en la defensa dels interessos dels valencians. M’agradaria que el 24 de maig haguera un canvi polític gràcies al compromís dels veïns i veïnes d’Alberic.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *