DEMELSA PART MORENO, NUMERO DOS A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER ALBERIC

DEMELSA PART MORENO
NUMERO DOS EN LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC.

Sóc Demelsa Part Moreno, 34 anys, professora de secundària i opositora. Treballe en un institut deDEMELSA PEU 1l Cabanyal a València i tinc dos fills. Tinc ascendència andalusa per part de mare (Mari Carmen Moreno), però sóc valenciana al 100% gràcies a mon pare (Antonio Part Devesa, treballador de la Ferreteria Pelegrí), qui m’ha trames també l’estima pel nostre poble i la nostra llengua. Malgrat tota la feina diària, ser integrant d’aquesta llista electoral també és una part molt important en la meua història perquè tenim uns clars objectius i una il•lusió molt gran de canviar la política i les preferències dels que poden canviar les coses i espere que el poble d’Alberic ens deixe demostrar-li el que ens importa. Apostem per un futur millor per a tots i totes i els nostres fills.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *