CANDIDATURA COMPROMÍS PER ALBERIC

GRUP PEU 2

Encapçala la llista: Francesc Xavier Martínez Sanchez-gil. El segueixen: Demelsa Parts, Andreu Conde, Natalia Sarrià, Vicent J. Garcia, Sara Cortés, Eric Beltrán, Empar Bou, Ramon Carboneres, Pep Ribes, Josep Ros, Albert Bertomeu, Miquel Beltran, Remei Alvarez. A la foto part de la candidatura. Som un equip nou on es barreja la joventut i la veterania, on estan representades professions de molts sectors, tots amb la il·lusió de canviar les polítiques de l’ajuntament, molts anys en mans d’interessos aliens als ciutadans. Volem el canvi, un canvi tranquil amb un somriure. Volem que Alberic torne a somriure, la millor eina contra la por. Amb un somriure la revolta. Jo no estic fava, i tu?

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *