MOCIÓ SOBRE L’AMPLIACIÓ DE L’HORARI DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL EN LES DATES D’EXÀMENS UNIVERSITARIS

Ampliar horaris, una ajuda per als joves universitaris

biblioteca 016
Els estudiants i estudiantes del nostre poble, s’han de desplaçar a València i altres pobles de la Ribera Alta pels horaris tan restrictius de la Biblioteca i per no disposar d’uns espais físics adients. Pèrdua de temps, desplaçaments, molèsties; quan de fet el que necessiten és calma, facilitats i aprofitar el temps. Disposar d’espais per a l’estudi, amb horaris que s’adapten als cursos acadèmics de les universitats és una necessitat per als nostres joves.

Molts dels nostres joves que estan estudiant carreres universitàries es desplacen diàriament a les facultats i altres per a evitar la perduda de temps en els trasllats viuen fora de la nostra població.

En període de exàmens, on les classes es suspenen, els alumnes aprofiten per a donar els últims tocs a treballs i donar el darrer repàs abans de la prova examinadora. Al no tindre que anar a classes aprofiten per a traslladar-se a un ambient més idoni per a l’estudi com són les biblioteques.

El trasllat a altres poblacions o la no tornada al poble, es podria evitar donant un servici ample en l’horari de biblioteca, el que suposaria estalvis a les economies familiars i donaria més tranquil·litat als alumnes en aquest període.

Aquest servei també podrien gaudir-ho els alumnes de secundaria, batxillerat i cicles formatius.

És per tot açò que presentem a consideració, debat i aprovació del Ple, els següents

ACORDS:

 PRIMER.- Habilitar un horari ampliat de la Biblioteca Municipal, de 21 hores a 2 hores de la matinada, així com els caps de setmana, dissabte i diumenge, durant el període d’exàmens universitaris, és a dir, del 8 al 31 de gener i del 23 de maig al 15 de juliol . Això es podria fer aviat, per a l’any entrant.
SEGON.- Crear si és necessari un lloc de treball a la biblioteca per fer possible aquesta ampliació d’horari o negociar amb els treballadors actuals perquè el puguen atendre, recompensant-los en horari i sou i sense perjudici dels seus drets laborals.

Alberic 5 de desembre de 2014.

 

En Francesc Xavier Martínez Sànchez-gil

Portaveu del Col·lectiu de Compromís per Alberic

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Vicent Josep Garcia i Cervera diu:

    EL proper dia 8 de gener de 2015 la Biblioteca Municipal d’Alberic romandrà oberta fins a les dues de la matinada i els caps de setmana fins al dia 31 de gener. Tornarà a obrir en horari nocturn i els caps de setmana des de el 23 de maig al 15 de juliol La moció que va presentar el Col·lectiu Compromís per Alberic va ser aprovada amb els únics vots en contra del Partit Popular.
    Compromís amb els nostres estudiants, treballem per fer més fàcil la vida a la gent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *