RAMON CARBONERES NAVARRO, NUMERO NOU EN LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

El meu nom és Ramon CarboRAMON PEU 1neres Navarro, vaig nàixer a Alberic al carrer Gibraltar l’any 1955, Tinc 59. El meu pare Ramon Carboneres Iranzo per desgràcia ja fa temps que ens va deixar d’ell tinc el record d’amic i pare al mateix temps, la meua mare Rosa Navarro Martorell encara pot gaudir dels seus rebesnéts. Sóc casat amb Emilia Miquel Torres, tenim 3 fills i 3 néts que per a mi, com per a qualsevol iaio, són la meua debilitat.

Quant tenia 14 anys, vaig començar a treballar com aprenent de fuster en l’empresa Aldeco baix les ordres de mestres fusters com Llorenç i Juan Cortina, aquest ha sigut el meu ofici fins avui. Sóc treballador autònom fuster i sóc coneixedor de la dificultat que tenim tots els autònoms de sostenir una empresa d’àmbit familiar i més encara en la situació econòmica que travessem en aquests temps. Per això aquest grup de treballadors és la meua primera preocupació.

El meu avi Evaristo Carboneres Benlloch va ser afusellat en Paterna en la injusta postguerra, aquesta circumstància a fet que sempre tinguera interés pels esdeveniments polítics que ens afecten en el dia a dia. Encara que mai he format part en cap llista electoral la meua preocupació per la situació actual m’ha mogut la intenció de recuperar el temps perdut i és per açò que formaré part de la candidatura que Compromís presentara per a les eleccions vinents municipals amb la intenció d’aportar tot el millor de mi en benefici del poble d’Alberic i de tots nosaltres. Salut i fusta per a tallar.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *