Compromís per Alberic ha fet públic les persones que encapçalaran la llista de Compromís per Alberic per a les pròximes eleccions municipals. Una llista que presenta com a candidat a l’Alcaldia a Francesc Xavier Martinez Sanchez-Gil, portaveu de Compromís per Alberic i Tècnic Electrònic.

Entre els primers llocs de la lli
sta trobem a Demelsa Part, llicenciada en Filologia; Andreu Conde, Tècnic especialista en hortofructicultura, llaurador i preocupat pel futur de l’agricultura. Natalia Sarrià, mestressa de casa; Vicent Josep Garcia, professor de Formació Professional, llicenciat en Història de l’Art i precandidat a Les Corts Valencianes per Compromís. Sara Cortés, estudiant del Grau en Dret i membre del Grup La Senda; i Eric Beltran, estudiant del Doble Grau en Dret i Criminologia, ambdós preocupats pel futur de la nostra educació. Empar Bou, Arquitecta Tècnica; i Ramon Carboneres, fuster i autònom.

També Pep Ribes, metge; Albert Bertomeu, cantautor valencià d’Alberic; i Josep Ros, pintor, junt amb altres persones, completen la llista de Compromís per Alberic.fotogrup bona

Compromís per Alberic que encara no compta amb regidors a l’Ajuntament, aspira a obtindre representació en les pròximes eleccions per tal d’assumir responsabilitats de Govern a l’Ajuntament d’Alberic, si així ho decideixen els veïns i veïnes del poble. Tots els components de la llista dediquem el temps lliure que ens deixen les nostres obligacions laborals per intentar canviar les polítiques actuals amb l’objectiu de rescatar les persones, l’únic veritablement important.

Compromís per Alberic presenta una llista de gent nova i amb ganes de canviar les polítiques dels successius PPs, que han deixat el nostre poble sense futur i ancorat en la foscor. Som una coalició d’esquerres, ecologista i valencianista, que té representació a Les Corts, on els nostres companys han fet una oposició ferma i constructiva contra la corrupció instal•lada al nostre País des de fa molt de temps, així mateix, tenim representació al Congrés dels Diputats, on la veu del nostre diputat ha defensat la nostra dignitat com a poble en Madrid, com mai s’havia fet, i també comptem amb un Eurodiputat al Parlament Europeu que està portant les nostres reivindicacions a Brussel•les, al cor d’Europa. Hi ha, de la mateixa manera, nombrosos ajuntaments governats per Compromís on les tasques desenvolupades han canviat la vida de molts ciutadans i ciutadanes.

Som l’única llista que es presenta a Alberic, d’estricta obediència valenciana i amb representació en tots els parlaments possibles, on la veu d’Alberic serà portada i escoltada.

Així mateix, des del Col•lectiu local, hem iniciat una sèrie d’actes públics per obrir la política als veïns i veïnes, perquè aporten les seues inquietuds i idees al programa municipal electoral de Compromís i així, poder encaixar el programa electoral nacional a la realitat d’Alberic. Els diferents Rogles sectorials, previstos per a les pròximes setmanes, seran: Benestar Social i Sanitat; Educació, Cultura, Esports i Festes; Agricultura, Medi Ambient i Jardins; Urbanisme, Infraestructures i Equipaments; i Indústria, Comerç i Ocupació. En cada Rogle tenim prevista la participació d’experts en cada matèria, els quals exposaran les idees i projectes defensats per Compromís, alhora que donaran la paraula als assistents perquè puguen parlar i expressar les seues inquietuds.