bertomeu

#IAplecCulturalJovesLaRibera

Des de Joves amb Compromís Alberic, amb molt de goig, volem convidar-vos a totes i tots a acudir a un acte commemoratiu del 25 d’abril de 1707 (Batalla d’Almansa) i que hem organitzat amb moltíssima il·lusió. Aquest acte està dirigit als joves, però també, per suposat, als més majors i a les xiquetes i xiquets.

L’aplec tindrà lloc al Parc de La Glorieta d’Alberic (La Ribera Alta), el diumenge 24 d’abril pel matí. Així doncs, les activitats que es desenvoluparan seran les següents:

  • A les 10:00 H – Esmorzar de sotabraç
  • A les 11:00 H – Xerrada/col·loqui cultural en el qual intervindran:
  1. Vicent Baydal (Doctor en historia medieval i professor del Departament de Dret de la Universitat Pompeu Fabra); Presentació del seu nou llibre “Els valencians, des de quan són valencians”.
  1. Antoni Royo (Representant d’Acció Cultural del País Valencià); parlament sobre “Joan Baptista Basset, general i maulet”.
  1. Manuel Carceller (Representant de la Plataforma per la Llengua al País Valencià); exposició de “l’Informe CAT 2015: dades sobre el valencià”.
  1. Dolors Pérez (Senadora de Compromís per València); exposició de les iniciatives per la llengua i la cultura promogudes i cloenda.
  • Simultàniament, a les 11:00 H, a l’altre costat de La Glorieta: Jocs tradicionals, auques, cançons infantils i altres activitats per als més menuts. 
  • Com a cloenda, cantarem amb Bertomeu el “Romanç del cec” del grup Al Tall.
  • A les 12:30 H – Pujada a la Muntanyeta d’Alberic i dinar.

 

Vos esperem a totes i tots! Joves, grans i menuts! Fem festa per la cultura 😉