EMPAR BOU FERRIS, NUMERO VUIT A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Sóc Empar Bou i tinc 38 anys, vaig nàixer a Alfafar l’Horta sud però des de fa huit anys que visc a Alberic, la Ribera Alta amb la meua parella Albert Ortega (fill d’Amparo Torres i Enric Ortega), sóc ArquiEMPAR 1tecta tècnica, il·lustradora i professora.
Sempre he estat molt contenta de viure en un poble, de poder gaudir de les xicotetes celebracions que al llarg de l’any van transcorrent, de seure en la cua del metge i reconéixer a qui tens davant, als costats i al darrere, ací a Alberic a poc a poc vaig aconseguint-ho.
Trobe que Alberic és un poble amb molta personalitat i amb moltíssimes possibilitats, per això mateix, des que vaig arribar a Alberic he anat seguint el que estava passant a l’ajuntament i sincerament m’esborronat més d’una vegada.
Hem de canviar, no hem de tindre por al canvi, la por ens fa estàtics, hem d’apostar per un nou equip i Compromís Alberic és l’alternativa.
Oferisc una molt bona formació i una molt bona experiència laboral al voltant de l’arquitectura, urbanisme, restauració de patrimoni històric i infraestructures.
Vull un ajuntament progressista, vull un ajuntament on les veïnes i veïns siguem el centre però sobretot vull un ajuntament des d’on es fomente una educació per als nostres fills de qualitat, reforçant i complementant en tot moment els nostres centres educatius.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *