ERIC BELTRAN MORENO, NUMERO SET A LA LLISTA DE COMPROMÍS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Em diuen Eric BeltranERIC PEU 1i tinc 21 anys. Visc a Alberic des dels 12 anys, per la qual cosa em considere fill adoptiu i volgut per aquest poble i, evidentment, per la seua gent. Actualment estudie Dret i Criminologia a la Universitat de València. Em concep com una persona senzilla que gaudeix amb les xicotetes coses del dia a dia, amb la família i amb la gent que m’envolta. M’agraden molt les lletres, el cinema, la música i el teatre. M’indignen profundament les injustícies i les corrupteles que assolen la nostra societat i per això vaig decidir participar de la política; em presente a la llista de Compromís Alberic per col·laborar en la millora del nostre poble, per dur a terme una política nova on les persones, els veïns i les veïnes, siguem el centre. Vull un Ajuntament d’esquerres, progressista, verd i valencianista, vull un Ajuntament al costat de les persones.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *