Hola, sóc Vicent Josep Garcia Cervera, nascut a València fa 50 anys i vivint a Alberic des de fa 7 anys, concretament a la Urbanització Sant Cristòfol. Les meues arrels són a la Ribera del Xúquer, ma mare era de Llombai. El meu pare és de Jarafuel a la Vall d’Aiora-Cofrents. Sóc professor funcionari públic de FP a València des de fa 31 anys, Llicenciat en Història de l’Art, Tècnic Especialista en Administració d’empreses i amb estudis d’Empresarials i Graduat SocialVICENT PEU 4. Casat i afortunat de viure en plena natura, amb vista a la comarca de la Ribera on gaudisc d’una de les meues aficions la jardineria i de la companyia de les meuesmascotes. Una altra de les meues aficions és l’art en totes les seues manifestacions, principalment l’art valencià del qual em sent preocupat i orgullós. Mai he pogut suportar la injustícia, el caciquisme i la doble moral. Per això sempre he tractat de lluitar contra aquestes xacres que malauradament ens han furtat la dignitat com a poble i com a ciutadans. He tingut ocasió de poder fer-ho com a director d’Institut, càrrec que vaig exercir des de 1992 a 1997 per elecció democràtica, no tornant a presentar-me a la reelecció per voluntat pròpia.

Després de comprovar que el nostre País i Alberic han quedat arrasats en molts aspectes per uns governants, mediocres, ineptes i interessats en ells mateixos, he decidit passar de la indignació a l’acció i involucrar-me en Compromís, l’única força política capaç de tornar la felicitat i la dignitat al País i a la gent que hi viu.

He tingut l’orgull de passejar el nom d’Alberic a les eleccions primàries de Compromís per les Corts Valencianes per totes les comarques centrals i aniré com a candidat a la llista electoral per la circumscripció de València que encapçalarà la pròxima Presidenta de la Generalitat, Mònica Oltra. També vaig a formar part de la candidatura de Compromís per Alberic. Vull formar part del moment històric que es produirà a Alberic i al País Valencià el pròxim 24 de maig, data en la qual es començarà a donar importància al que únicament la té: les persones i els seus drets, i aquest canvi es realitzarà amb un somriure, la millor eina contra la por i per aconseguir la felicitat.

Salut.