NATÀLIA SARRIÀ GÓMEZ NUMERO QUATRE A LA LLISTA DE COMPROMIS PER A L’AJUNTAMENT D’ALBERIC

Hola, Sóc Natàlia Sarria Gómez, Nascuda a Alberic l’any 1980 tinc 35 anys, sóc la segonaNATALIA PEU 2 de tres germans, la meua germana Marí, és la major, mestressa de casa i bona mare dels seus tres fills, Joaquin és el meu germà xicotet i és llaurador, també es pare de tres xiquets i un pare molt afectuós, som fills de pares treballadors i lluitadors per nosaltres. Em diuen” Natalieta” La filla de Ximo Sarria, que ha sigut fill de Pedro i Natalia, família de forners d’Alberic, d’aquesta part de família sóc paia i crià en un barri molt humil, Per altra part sóc filla de Maria, que és filla de Rogelio i Carlota, el meu iaio criava bous i cavalls, la meua iaia feia cistelles de vímet, per aquesta part sóc gitana i estic molt orgullosa de tindre aquestes dues parts tan diferents de cultura. La meua infantesa ha sigut molt bonica, m’he criat en el barri i he jugat molt en els meus cosins i en els cavalls del meu iaio, estic molt orgullosa de ser paia i gitana a la mateixa vegada, i també formar part d’un poble tan antic, el poble gità. Vaig a la llista electoral de Compromís perquè vull participar en un projecte integrador i respectuós. Sóc mestressa de casa. M’agrada la gent plana i solidaria, No necessite gent classista. No m’agrada la gent corrupta. M’agrada caminar pel meu poble, Alberic, i gaudir de la bona gent. Jo no estic fava i tu?

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *