Estimats amics i amigues, el meu nom es Andreu Conde Domingo sóc nascut en Alberic al carrer conegut com el Camí Nouen l’any 1963, tinc 51 anys i sóc el 2n de quatre germans: Pepa, Arturo i Ivan. Per la meua mare, Pepita Domingo, tinc una gran devoció pel seu caràcter de dona moderna, oberta a les particularitats dels canvis generacANDREU PEU 3ionals i per la seua solidaritat i preocupació amb tota la gent que li ha demanat ajuda. Del meu pare Arturo Conde tinc un ple i satisfactori record, com a home allunyat de qualsevol conflicte amb les persones, conciliador i provocador d’una autonomia i llibertat individual de la qual avui em sent posseïdor i orgullós.
La meua formació de jove ha estat relacionada amb el món del camp i l’agricultura, sóc tècnic especialista en hortofructicultura des de l’any 1982 i he tingut la sort de poder agafar experiència laboral treballant al costat de molts hòmens i dones d’aquest poble en especial els meus tios per línia materna Baltasar el Torisà, Batiste el Blanco i Vicent Urtain.
Des d’abril del 1987 treballe a València com a responsable del manteniment de jardins, treball que he combinat amb la meua primera ocupació que és la meua família, Estic casat amb Primitiva Gandia i vullc manifestar l’estima i l’ orgull que sent per ella, els altres sentiments que em provoca mels reserve per a mi. Som pares de dos fills de 22 i 17 anys i són la nostra primera ocupació.
Forme part d’aquest col•lectiu, Compromís per Alberic per què des de sempre he tingut interés per les circumstàncies i esdeveniments que ens afecten i ens envolten tant en l’aspecte mediambiental com en el cultural i social. Per la meua edat vaig viure l’apertura de les llibertats i la benvinguda de la democràcia i encara que era molt jove he tingut la sort de tindre al meu costat uns pares que no m’han condicionat a cap ideologia i una germana major que em facilità l’accés a la informació i als moviments socials i polítics de l’època que em toca viure, avui puc dir que tinc un convenciment sòlit de quines polítiques són bones per a les persones i el territori que comparteix amb vosaltres i com que no necessite la política per a viure, per què faena ja en tinc prou, els sentiments que em mouen cap a tots vosaltres són d’afecte, solidaritat i de tasca comú i em pose a la vostra disposició mitjançant la candidatura que els meus companys i jo mateix presentarem a les pròximes eleccions municipals. Salut i felicitat per a tots.